Bedrijfsprofiel

Alex Housing is opgericht door Alex Vellinga. Als afgestudeerd bouwkundig ingenieur, heeft hij veel ervaring opgedaan in de vastgoedsector. Eerst als makelaar en later als projectontwikkelaar. Tijdens zijn loopbaan ontdekte hij een groeiende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige vastgoedpresentaties met nauwkeurige plattegronden en goede foto’s. Een prima motief om Alex Housing op te richten.

Alex Housing  is een onafhankelijk ingenieursbureau. Het bestaat uit een team van bouwkundig ingenieurs en professionele fotografen. Het team werkt dagelijks aan uiteenlopende vastgoedprojecten. Met passie en grote precisie worden objectgegevens en foto’s vastgelegd in overzichtelijke rapportages en kwalitatief hoogstaande presentaties.

In de loop der jaren is de dienstverlening uitgebreid met nieuwe producten, zoals Video-presentatie, 3D-presentatie, 360° Fotografie, Hoogtefotografie, Google Street View en meer. Nieuwe presentatietechnieken worden onderzocht en bij geschiktheid in de productportfolio opgenomen.

Kenmerkend voor Alex Housing

  • Jong en energiek team professionals
  • Specialisme
  • Werkniveau HBO of Universitair
  • Eén aanspreekpunt per project
  • Platte organisatiestructuur
  • Scherpe tarieven
  • Korte doorlooptijden
  • Hoogwaardige kwaliteit eindproducten

Het team en kantoor

Het team van Alex Housing bestaat uit professionals met een brede kennis en een goede kijk op het vak. Al onze medewerkers hebben een HBO- of Universitaire opleiding en beschikken over een ruime dosis praktijkervaring. Individuele kwaliteiten en interesses van medewerkers worden optimaal benut. Opdrachtgevers zien dit terug in de kwaliteit van het eindresultaat.

Bent u benieuwd naar de gezichten en het kantoor van Alex Housing. Ontdek de 3D-tour met een klik op het poppetje en maak kennis met het kantoor en de medewerkers.

Opdrachtgevers door de hele regio

Alex Housing is een gevestigde naam in de wereld van het onroerend goed. Veel makelaars, particulieren en adviesbureaus maken gebruik van de diensten van Alex Housing. Door een intensieve kennisuitwisseling met deze opdrachtgevers, kan er worden ingespeeld op behoeften die spelen in de markt en daarnaast kan rekening worden gehouden met individuele wensen.

Samenwerkingspartners

Alex Housing werkt samen met gerenommeerde partners zoals:

Funda
Floorplanner
Matterport
Energie-Invest