De aanpak

Alex Housing is een platte organisatie met een beperkt aantal disciplines. Ieder project is maatwerk. Voor elk project wordt een plan opgesteld en een passend team geselecteerd. Het team bestaat uit één bouwkundig ingenieur en één fotograaf. Verder is er een projectleider aanwezig op het hoofdkantoor, deze is het vaste aanspreekpunt. De projectleider bewaakt het projectverloop en de planning en zorgt ervoor dat de output voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Vastgoedpresentaties worden altijd door een andere bouwkundig ingenieur gecontroleerd. Hierdoor garandeert Alex Housing een constante hoge kwaliteit. Heeft u specifieke wensen, dan is dit uiteraard bespreekbaar. Wij denken graag met u mee.

Als er meerdere producten of diensten worden afgenomen, streven wij ernaar om op één contactmoment de hele woning in kaart te brengen.

Tarieven

Ieder project is maatwerk. Wij baseren onze prijzen op de grootte van een gebouw, welke vorm van fotografie, het inventariseren van uw wensen, het opvragen van de kadastrale gegevens en het beoordelen van de kwaliteit van eventueel aangeleverde tekeningen. Om het voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken, biedt Alex Housing ook combinatie pakketten aan.

Neem voor meer informatie en een passend prijsadvies contact met ons op.